Sat Pavan Kaur
učiteljica kundalini joge
MAJoga 2011
MAJoga 2011
koncert Narayani
več kot 20 ur delavnic
in predavanj
11 učiteljev iz Slovenije in tujine
brezplačna jutranja vadba
gong kopel
delavnice za nosečnice, dojenčke in otroke...
več
BREATHWALK
Sprehodite se z nami ob pomoči tehnik kundalini joge skozi naravo.

»Um je čudovit služabnik, vendar grozen gospodar.«
 Yogi Bhajan

BreathWalk (kar bi lahko v slovenščino okorno prevedli kot DihHod) je znanost kombiniranja specifičnih vzorcev dihanja v sinhronizaciji s koraki, učinek pa stopnjujemo še z umetnostjo neposredne, meditativne pozornosti. Breathwalk je enostaven in izjemno učinkovit. Ko enkrat osvojite tehniko vzorca dihanja ob korakih hoje, ste v trenutku na poti fizičnega in mentalnega fitnesa.

Breathwalk je kot fizični in mentalni fitnes –
– priskrbi vam zmožnost izbiranja stanja duha, ki vam bo najbolje služilo.

Jasen um in odlično razpoloženje sta dejavnika, ki sta za uravnoteženost posameznika prav tako pomembna kot dobra fizična kondicija in zdravje ter energija. Breathwalk vam ponuja fizično vadbo na svežem zraku, osebnostno rast, meditativno izkušnjo, obvladovanje stresa in jasnost uma, ki omogoča boljši stik s samim seboj.
Glavne koristi breathwalka so povečanje energije na vseh ravneh, boljše obvladovanje razpoloženja, izboljšanje umskih sposobnosti in jasnosti uma, občutenje povezanosti s samim seboj, z drugimi in celotnim univerzumom.
Tako breathwalk učinkovito pomaga pri premagovanju naslednjih težav:
anksioznost stres povišan krvni pritisk
depresija impulzivnost duševni pretresi
bolečine v hrbtenici prekomerna telesna teža oslabljen imunski sistem
utrujenost čemernost otežen krvni obtok
potovalna mrzlica nezmožnost prilagajanja nagnjenost k zasvojenosti
občutek nemoči pešanje življenjske moči motnje potence

Breathwalk je torej tehnika hoje v sinhronizaciji s specifičnimi vzorci dihanja ob hkratni meditativni pozornosti, te tehnike pa izvirajo iz kundalini joge. Kundalini ne pomeni nič drugega kot kreativni človeški potencial. Ta je v vsakem človeku neskončen, pa če se tega zaveda ali ne. Prvinske tehnike kundalini joge (pa tudi breathwalka) nam pomagajo pri združevanju fizične in umske energije v duhovno, kar odstira težke zavese strahu in drugih negativnih čustev ter občutenj ter nam pomaga pri ozaveščanju naših ustvarjalnih potencialov. Kundalini joga deluje predvsem na žlezni in živčni sistem človeka, zato ni pobeg iz resničnega življenja, pač pa nam telo, um in duha ojača, da lahko tukaj in zdaj živimo srečni & zadovoljni.


domov | cenik | prijava
Vse pravice pridržane © BIT-JE Petra Smrtnik s.p., Podolnica 39, 1354 Horjul
pravni poduk